069 50 50 570
Ksenija - krema za kožu pušača. Originalna receptura ruskih dermatologa
Ksenija - krema za kožu pušača. Originalna receptura ruskih dermatologa

Upotreba kolačića


UVOD

Kako bi poseta našoj Internet stranici bila što ugodnija, ova stranica mora na Vaš kompjuter sačuvati određenu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. Cookies). Kolačići, između ostalog, služe da bi web stranica radila optimalno te kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice u svrhu poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Korišćenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledati stranicu, ali neke njene mogućnosti Vam neće biti dostupne.

ŠTA JE KOLAČIĆ?

Kolačić je informacija sačuvana na Vašem računaru, tabletu ili smartphone uređaju, koja može biti dostavljena neposredno od strane web stranice koju posetite (kolačići od prve strane) ili u saradnji i za potrebe web stranice koju posjetite od treće strane (kolačići treće strane). Kolačići obično čuvaju Vaša podešavanja, podešavanja za web stranicu, kao što su npr. preferirani jezik ili slična podešavanja. Kasnije, kada otvorite istu web stranicu, Internet pretraživač šalje nazad kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Kolačići mogu spremati širok raspon informacija, uključujući i deo ličnih informacija. Te informacije mogu biti sačuvane jedino ukoliko Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im niste dali i ne mogu pristupiti datotekama na Vašem računaru.

KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA WWW.KSENIJA-KREMA.COM

Sajt www.ksenija-krema.com koristi kolačiće kako bismo omogućili bolje korisničko iskustvo. Kada koristite našu Internet stranicu možete takođe primiti kolačić „treće strane“. www.ksenija-krema.com upotrebljava kolačiće u svrhu praćenja statističke posećenosti web stranice radi dobijanja potrebnih informacija o uspešnosti web stranice i pri tom takođe koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. www.ksenija- krema.com takođe upotrebljava kolačiće u svrhu oglašavanja proizvoda/usluga CMM Beauty. i to na samoj web stranici, na prikazivačkim mrežama i kroz korišćenje remarketinga na usluzi Google Analytics. Upotrebom kolačića dobavljači treće strane (uključujući i Google), u saradnji sa CMM Beuaty prikazuju oglase CMM Beauty na web- lokacijama na celom Internetu. Posebno ističemo da možete isključiti usluge Google Analytics za oglašavanje na prikazivačkoj mreži i prilagoditi oglase za Google prikazivačku mrežu pomoću alata Menadžer podešavanja oglasa (http://www.google.com/settings/ads). Takođe, u svrhu planiranja objava sadržaja primerenih Vašim interesima i budućih marketinških kampanja koristimo alat Google Analytics Demographics and Interest Reporting gde možemo upotrebljavati podatke iz Google-ovog oglašavanja na osnovu interesovanja ili podataka o publici treće strane (npr. godine, pol i interesovanja) na usluzi Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da regulišu postavke kolačića koji su za to potrebni, dostupne su na: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE?

Ukoliko želite možete onemogućiti čuvanje kolačića na Vašem kompjuteru, ali blokiranje svih kolačića moglo bi imati negativan učinak na korišćenje mnogih Internet stranica, pa tako i ove. Postavke kolačića mogu se kontrolisati i konfigurisati u Vašem Internet pretraživaču. Ako želite izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svom kompjuteru potrebno je ažurirati podešavanja svog Internet pretraživača (informacije o načinu brisanja i onemogućavanja kolačića potražite na svom pretraživaču odabirom menija za pomoć).